Η Εταιρία μας

viokar-about-1

VIOKAR PLUS

Η εταιρία μας Viokar Plus, δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1991, με δυναμική παρουσία ιδιαίτερα στην Βόρειο Ελλάδα. Αναπτύσσοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, καταφέραμε να διατηρήσουμε την ανοδική μας πορεία στην αγορά και να επεκτείνουμε το δίκτυο των καταστημάτων μας ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.


Στις αρχές του 2021 ανοίξαμε τις πόρτες του νέου μας καταστήματος Renault και Dacia στην περιοχή των Σφαγείων στην Θεσσαλονίκη. Το φιλικό περιβάλλον, το έμπειρο προσωπικό, ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός οι και πρόσθετες υπηρεσίες χρονομίσθωσης, ασφάλισης, συνεργείου και φανοποιείου ολοκληρώνουν την ποιότητα της εξυπηρέτησης και εγγυώνται την ικανοποίηση του πελάτη με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις.

viokar-about-new-2
Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close